024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Maak kennis met Mits Mitchell - de ultieme vrijdenkende artiest die een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op zijn publiek. Deze getalenteerde zanger, songwriter en inspirator uit het bruisende Amsterdam heeft een bijzonder verhaal te vertellen.

Mits Mitchell gebruikt zijn muziek als een krachtig middel om mensen bewust te maken van de belangrijkste momenten en levensfasen. Met zijn betoverende melodieën en doordringende teksten weet hij te inspireren, motiveren en anderen te helpen. Deze passie komt voort uit de fase waarin hij zich nu bevindt als liefdevolle papa en toegewijde echtgenoot - hij wordt zelfs liefkozend de "zingende vader" genoemd.

In 2021 zette Mits Mitchell zich met hart en ziel in voor de baanbrekende campagne "Race Tegen De Klok". Met zijn meeslepende liedje raakte hij de gevoelige snaar van de mentale problemen onder jongeren. Dankzij de succesvolle samenwerking met de Gemeente Almere en 113 zelfmoordpreventie wist deze bewustwordingscampagne indruk te maken. Maar daar stopte het niet voor Mits Mitchell.

Het jaar 2022 bracht een zee van nieuwe avonturen met zich mee. Tijdens een welverdiende vakantie op Aruba liet Mits Mitchell zich inspireren en componeerde ter plekke een onweerstaanbaar liedje. Samen met DJ Moomba bundelde hij zijn krachten en het nummer werd direct opgepikt door de lokale bevolking. Na talloze radio-interviews en onvoorwaardelijke steun van de eilandbewoners, is "Moomba" uitgegroeid tot dé zomerhit die je meeneemt naar de betoverende sfeer van "Chillen op de Antillen".

En alsof dat nog niet genoeg was, ontstond uit Mits Mitchell's indrukwekkende samenwerking met BENR het aanstekelijke meesterwerk "KL**TZAK". Dit nummer heeft het vermogen om live meteen aan te slaan en zorgt voor een explosie van enthousiasme onder het publiek, dat luidkeels meezingt met elke onweerstaanbare beat.

Mis de kans niet om de wervelende wereld van Mits Mitchell te betreden. Laat je meevoeren door zijn unieke verhaal, beïnvloed door Amsterdamse vrijdenkersgeest en gedreven door de kracht van muziek. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol inspiratie, empowerment en pure muzikale magie. Mits Mitchell is de artiest die je hart verovert en je ziel in vuur en vlam zet.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma