024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie Ruthless

Ruthless begon in 1995 met het draaien van platen en kort daarna maakte hij al mixtapes voor lokale radiostations zoals Radio Balans en Stadsradio Rotterdam. Hij begon als hardcore dj en werd resident dj in Kozmoz (BE) en Maddox (NL).

Boekingen Ruthless

Sinds 2002 draait Ruthless over de hele wereld. Je vindt hem in de grootste clubs en natuurlijk de grote evenementen zoals Qlimax, Defqon 1, Decibel, Tomorrowland, Mysteryland, Reverze en nog veel meer! Zijn favoriete stijlen zijn Hardstyle, Jump / Tek, Oldschool en early Hardcore! Als Ruthless achter de decks staat, kun je snelle mixen, exclusieve tracks en verschillende hardere stijlen verwachten in één dj-set.

Dirty Workz-crew

Zoals je weet, is Ruthless ook een producer. Na de release van ‘I Feel Like Dancin’ en ‘Whores In Da House’ gaat zijn carrière echt van start! Hij mixte vele compilaties en maakte vele remixen voor artiesten als Benny Benassi, Pulsedriver, Greg C, Technoboy, Coone, Pavo & Zany, Mark With A K en nog veel meer! Hij richtte in 2004 het legendarische jumpstyle-label Square Beats op, verhuisde in 2009 naar Scantraxx en tegenwoordig is Ruthless officieel lid van de Dirty Workz-crew.

Resident Dj Pussy Lounge

Samen met Paul Elstak, Mental Theo en Darkraver is Ruthless ook een van de 4 residents van de Pussy Lounge.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma