024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sandro Silva vestigde zich als een van de pioniers op het gebied van moderne elektronische dansmuziek. Op jonge leeftijd ontdekt en omarmd door mensen als Tiesto, David Guetta en Calvin Harris,hij behaalde al vroeg in zijn carrière aanzienlijke successen. Een nieuwe golf creëren met zijn Big Room Sound en het opvullen van een gat in dansmuziek, maakte hij de weg vrij voor vele artiesten. Hij heeft samengewerkt met enkele belangrijke spelers in de dansindustrie. Sandro heeft een levendige carrière van meer dan 10 jaar.

De muzikale weg die hij heeft ingeslagen is snel, maar er zijn geen remmen in zicht voor zijn muzikale carrière. Na jaren van rondreizen over de hele wereld, zal hij beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn nog steeds evoluerende carrière. Na uren, dagen en maanden opgesloten in de studio,
heeft hij een heleboel nieuwe muziek om te delen met zijn publiek.

Sandro is altijd op zoek om te innoveren en zich te onderscheiden van andere artiesten. Sandro houdt van entertainen en contact maken met zijn publiek … en dat is precies wat hij is gaan doen voor de komende jaren! Ben je klaar om Sandro Silva te vergezellen op zijn nieuwe musical reis?

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma