024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sidney Samson is zonder twijfel een van de grondleggers van de Dutch House-Movement, die de afgelopen jaren de hele wereld heeft veroverd. Zijn stijl als DJ en producer kan alleen omschreven worden als extreem veelzijdig. Dance Music is het belangrijkste ingrediënt in zijn sets, met extra smaken uit de wereld van Hip Hop, dance hall, trap en Moombah.

Hij begon op zijn 13e met DJ’en

Sidney Samson (geboren op 2 oktober 1981) groeide op in een gezin waar muziek deel uitmaakte van het dagelijks leven. Toen hij 13 was, begon hij met DJ’en. Aanvankelijk speelde hij hiphop, maar al snel begon hij house geluiden aan zijn sets toe te voegen. Verrassend misschien, want Sidney houdt van hardrock en leerde zichzelf al op jonge leeftijd gitaar spelen!

Enorme clubhit “Riverside”

Zijn grote doorbraak kwam toen hij in 2009 de enorme clubhit “Riverside” uitbracht. Dit record werd een enorme wereldwijde hit en scoorde een Top 5-posities in onder meer Nederland, het VK en Australië. Zijn Tours werden wereldwijd en hij werd al snel een ster in het genre.

Hits met bekende artiesten

Sidney werkt graag samen met andere artiesten. Vanaf 2009 bracht hij een reeks singles uit met artiesten als Steve Aoki, Afrojack, Lil Jon, Far East Movement, Will.I.Am en Martin Garrix. Met zijn (inmiddels ex) vrouw Eva Simons scoorde Sidney in 2015-2016 twee grote hits met “Policeman” en “Bludfire”. Deze singles bevestigden verder zijn status als superieure componist en producer

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma