024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

TikTok Tammo zingt Europapark

TikTok Tammo is een rasechte Groninger. Hij weet elke keer opnieuw de volgers aan het lachen te krijgen en een dikke bak met clicks te vergaren. De landelijke aandacht kwam bij zijn hit ‘Dikke Bak Met Bietn’.

Maar sinds bekend is wie er naar het Eurovisie Songfestival gaat met het nummer Europapa en TikTok Tammo hier de parodie Europapark op schreef, gaat zijn bekendheid door het dak! Had hij in korte tijd al een enorm bereik gehaald van 220.000 volgers, nu zijn het er nog meer die zich vermaken met zijn vermakelijke TikTok video’s.

TikTok Tammo de Grunnfluencer

Achter de schermen heeft Grunnfluencer TikTok Tammo een mooie show in elkaar gezet, geschikt voor in de feesttent op elk festival en bedrijfsfeest. Een show om hard mee te hossen, erin te beuken, op te springen, mee te zingen en vooral veel te lachen natuurlijk.

TikTok Tammo boeken voor jouw feest

TikTok Tammo durft de Groningse grenzen over te steken en is bereid in heel Nederland de boel flink op stelten te zetten. Dus zeg maar waar TikTok Tammo langskomen moet!

Boek TikTok Tammo

Benieuwd of TikTok Tammo te boeken is op de datum van jouw feest of event? Heb je vragen of ben je op zoek naar specifieke informatie over het boeken van artiesten, boeken van Nederlandse artiesten, rappers of het boeken van coverbands?
Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma