024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1595,-
Tijdsduur
45 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

In 45 minuten wordt je energielevel van 100 % terug gebracht naar het energielevel van toen je nog nat achter de oortjes was. 45 minuten lang oorstrelende hits van de zwarte pannekoekjes uit piraterij tot boerenrock tot aan de de meezing hardstyle en alles wat daar tussen in bungelt. (de Wimalabimshow is niet aansprakelijk voor schade aan stem en/of enkelbandjes)

Wimsalabim, voorheen de frontman van Poar neem’n had voor zichzelf besloten een andere koers in te buigen met zien warkbusse omdat het tied was veur wat anders.
Zijn hart ligt op het platteland en tussen de harde werkers/strijders/zwoegers en zo ontstond de Wimsalabimshow.
2 motorisch aagedreven klompen van 1.5 meter met co2rook en confetti gevuld zullen het vaste aanblik worden van de Wimsalabimshow, dus geen zin om te dansen omdat je een teug bier in je sloekhals moet gooien? dan hej in ieder geval wat te loer’n. (Dom kiek’n wordt ook goed gekeurd)

van het podium op boerenschuurfeesten tot aan het gelredome, van de dancing tot aan het ziggodome, van de feesttent tot aan DefQon one neemt Wimsalabim zijn zijn jarenlange ervaring mee naar de Wimsalabimshow, en niks is te gek.

Wimsalabim is volledig viraal gegaan met het boerenalfabet met zien moat William van Mooi wark, maar de streams van “speel niet met mijn voeten” ft. De Beatcrooks liegen er ook niet om met een 6nullen bereik op verschillende streamingsdiensten.

De Wimsalabimshow mag dus niet ontbreken op je Boerenfeest of festival.
Wim is tevens te boeken als presentator voor muziekevenementen.

En uutkiek’n

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie