024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Winnie heet voluit Winston Ferdinand Adriaansz , en is geboren in Utrecht. Hij groeide op in het Utrechtse Sterrenwijk bij zijn pleegmoeder. Zijn biologische ouders zijn Nederlands en Surinaams.

In de periode 1996 tot 1998 bracht Winnie zijn eerste single uit en zijn debuut album “Gewoon Winnie”. In de media kreeg hij hierdoor veel aandacht.

Winnie realiseert zich terdege, dat de media aandacht vooral uitgaat naar de bijzondere combinatie van de donker getinte zanger met Nederlandstalige levensliederen. De smartlap en het levenslied is zijn liefde en dat komt volgens Winnie doordat hij opgroeide in een volkswijk waar het levenslied eigenlijk alleen maar gedraaid wordt. Winnie houd er dan ook van om eerlijke teksten te zingen die gaan over het echte leven.

Winnie treedt daarom ook het graag op in kleine lokaties waar je het echte leven tegen komt, zoals de kroeg.

Als men Winnie ziet en hoort…. is het feest en gezelligheid. Benieuwd of Winnie nog te boeken is voor jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere (cover)bands, acts of artiesten boeken? Wij denken graag met je mee! Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij alle nodige kennis in huis om jouw feest, evenement of festival tot een groot succes te maken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma