024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Jordy Buijs aka Dr Phunk, een echte artiest in hart en nieren en creatieve geest zonder grenzen, is niet alleen een Hard Dance-producer, maar ook het toppunt van podiumbeest! Het produceren van vele subgenres van de Hard Dance-muziek heeft hem een expert gemaakt in het creëren van de perfecte sound voor elk publiek, of ze het nu zacht, harder of iets daartussenin willen.

Kind van de Duivel

Met meer dan 70 uitgebrachte tracks verspreid op labels als Revealed, Hard With Style, Foolish, Dirty Workz, Fusion Records en ROQ ‘N ROLLA Music, heeft Dr. Phunk elk onderdeel van de Hard Dance-industrie meegemaakt in zijn toch al glorieuze carrière. Zijn enorme hit “Kind van de Duivel” met Paul Elstak en Jebroer was een nationale superhit en behaalde een platina-record in Nederland, een gouden record in België en meer dan 16 miljoen views op YouTube in minder dan zes maanden. Een vervolg was onvermijdelijk en hun nieuwste samenwerking “Engeltje” leverde het Phunk het Nederlandse record op voor de snelste 1 miljoen YouTube-views binnen 32 uur, en is hard op weg om ook in Nederland en België een dubbel platina-record te worden.

Track samen met Hardwell

Ondertussen, aan de andere kant van zijn muzikale spectrum, heeft Dr. Phunk verschillende remixen van de beste EDM-producer Hardwell uitgebracht op het platenlabel Revealed. “Apollo”, “Nothing Cn Hold Us Down” en “Young Again” kregen allemaal een Phunky-smaak en het publiek wilde meer. Hardwell en Dr. Phunk smolten hun sounds voor een geweldige samenwerking genaamd “Here Once Again”, in première door Hardwell op Ultra Miami 2017 en gepland voor release op Revealed later in 2017.

Het succesverhaal van Dr. Phunk blijft groeien. Ultra Europe, Tomorrowland, Mysteryland, Sensation Black, Defqon.1, Decibel Outdoor, Dance Valley, Pussy Lounge, Nature One, Reverze, Summerfestival en nog veel meer werden al plat gespeeld door zijn energieke optredens, en er gaan er nog veel meer volgen! Bij Lukassen kun je deze artiest boeken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma