024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Jeffrey Kuipers is een zanger en entertainer. Bekend van zijn Nederlandstalige hits "Alles Wat Je Zei", "Ware Liefde", ‘Wat Je Zegt’ en "t Is Voorbij".

Kuipers is een flamboyant figuur en werd gekscherend door Jeroen van der Boom ook wel "de liefdesbaby van Gordon en Gerard Joling" genoemd. De showbizz zit hem in het bloed en inmiddels staat de zanger in 2023 al 25 jaar op de planken.

In 2005 schrijft Jeffrey de single "Ware Liefde". Toch scoort hij pas in 2007 een grote kroegenhit met deze single. De aanvragen voor optredens stromen binnen en "La Kuipers" weet door heel Nederland een grote schare fans aan zich te binden. Eind 2007 komt het album "Ware Liefde" uit waarop vooral zelfgeschreven nummers staan. De single "Jij Bent Een Chica Mala" wordt een echte kroeghit. Het album is een groot succes.

Op zijn verjaardag, 6 november 2016, komt Jeffrey Kuipers met de single "Wat je zegt". De boodschap in de door Kuipers geschreven tekst spreekt velen aan en Jeffrey maakt in de videoclip duidelijk dat huidskleur, geaardheid en komaf geen rol zouden moeten spelen. De zanger draagt hiermee uit dat diversiteit kleur geeft aan het leven.

De single blijkt een ijzersterke comeback, wanneer de zanger in 2017 een BUMA NL nominatie ontvangt in de categorie ‘Meest succesvolle single – Hollands’.

Jeffrey Kuipers is een echte "paradijsvogel" en hiermee "De Diva van het levenslied".

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma