024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Joey Hartkamp is op 12 december 1988 geboren in Arnhem. Als zoon van Emile Hartkamp, liedjesschrijver & producer van vele grote Hits, werd Joey al op hele jonge leeftijd geconfronteerd met de Showbizz en muziek.

Het was al op zeer jeugdige leeftijd duidelijk wat Joey later wilde worden….Zanger en in de schijnwerpers staan op alle podia in Nederland, van kroeg tot kroeg en van feesttent tot Ahoy. Zo zong Joey als kleine jongen in de studio al mee in diverse koortjes bij liedjes van o.a Frans Bauer, Koos Alberts, Oscar Harris e.a.

Op 12 jarige leeftijd ontving Joey een uitnodiging via Conamus Nederland om mee te doen aan het Golden Star Festival in Boekarest Roemenie, een songfestival voor kinderen uit diverse landen (22). Het jaar hierop volgend werd hij hiervoor weer uitgenodigd en ontving hij daar de prijs voor best vertolkte liedje “Viva Romania”. Kortom, de basis was gelegd om zijn kinderdroom waar te maken.

Op weg naar het verwezenlijken van zijn “Droom” werkt Joey samen met zijn vader en Norus Padidar. Dit resulteerde in zijn debuutsingle ‘Geen nacht meer zonder jou’ welke hij kreeg uitgereikt door zijn grote voorbeeld Rene Froger.

Met zijn debuutsingle wist Joey meteen te scoren met een 3e plek in de nationale top 30 en een 13e notering in de single top 100. Ook met zijn tweede single ‘Ik Wil Je’ wist Joey te scoren.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma