024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 895,-
Tijdsduur
1x30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Marco de Hollander boeken

Marco de Hollander weet overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer te zorgen. Met de hits ‘Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht’, ‘Zo Is Het Leven’, ‘Jij Bent Aan De Beurt’ en ‘Dit Wordt Een Avond’ stond de zanger in alle gerenommeerde hitlijsten. Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers/ medleys zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Met de nieuwe single ‘Liefde In M’n Bol’ doet Marco de Hollander zijn titel ‘Koning van de Polonaise’ overduidelijk eer aan. Deze onvervalste feestplaat met een hoog meezinggehalte staat garant voor ellenlange polonaises.

Met een divers aanbod en persoonlijke service helpt Artiestenbureau Lukassen u graag bij het artiesten boeken die uw feest onvergetelijk zullen maken.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma