024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1195,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Bij Nick zit zingen in z’n bloed. Geboren op 11 december 1997 in Gouda, begon hij als baby al te brabbelen en te dansen als hij muziek hoorde. Op 2-jarige leeftijd dook hij met zijn vader iedere dag achter het drumstel. Het is dan ook niet zo gek dat hij uiteindelijk zijn hart volgde. Muziek maken. Dat is wat hij wil, wie hij is. Nick groeide op in Oudewater. Toen hij 9 jaar was zong hij voor het eerst in een zaal vol mensen. Op de bruiloft van zijn zius. Door de enthousiaste reacties begon hij met zanglessen onder leiding van zangcoach Desiree Coumans.

Zijn stem groeide. Zijn specialiteit? Hoge noten! Na een verhuizing in 2002 voelde Nick zich niet thuis op zijn nieuwe school en ging naar het speciaal onderwijs. Maar ook daar werd hij niet begrepen. Hij werd regelmatig gepest en veranderde in een onzekere jongen. Een nieuwe school bleek de juiste plek voor de talentvolle zanger. De leraren zijn hartstikke trots op zijn zangkwaliteiten en steunen hem met het realiseren van zijn muzikale carrière.

Vooral soulnummers uit de jaren ’50 en ’60 zijn favoriet. In dit soort muziek kan de zanger uit Haastrecht zijn ziel en zaligheid kwijt. Inmiddels deelde Nick met Alain Clark het podium in de schouwburg in Gouda. Tijdens een concert zong hij ‘It’s a Man’s World’ van James Brown. Hij trad op tijdens de Jaarmarkt en deed mee aan een zangwedstrijd voor de Gouden Schoolbank, waarbij Ali B. aanwezig was. Hij zong bij Radio 538 voor Warchild en deed mee aan The Voice Of Cabauw.

Maar dat is allemaal nog niet genoeg voor Nick. 2016 staat dan ook in het teken van zijn droom: doorbreken als zanger! Nick Nicolai heeft twee keer opgetreden in het voorprogramma van Glennis Grace en heeft in de Ziggodome gestaan samen met Partyraiser bij Exclusive Holland XXL voor 15.000 mensen. En heeft ook samen met Partyraiser op Dominator gestaan voor meer dan 50.000 mensen. Nick Nicolai heeft in 2019 zijn nummer ‘Here I am’ gelanceerd die te beluisteren is op Spotify, iTunes, YouTube et cetera.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma