024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1150,-
Tijdsduur
60
Techniek
Exclusief
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Onruststokers boeken: Een garantie voor een onvergetelijk feest

Hey feestliefhebber! Ben jij op zoek naar de ultieme dosis feestelijk vertier? Zoek niet verder, want Lukassen heeft dé perfecte oplossing voor jou: de Onruststokers! Waarom zou je settle voor gewoon een feestje als je kunt kiezen voor een feestexplosie? Lees snel verder en ontdek waarom het boeken van Onruststokers de beste beslissing is voor jouw volgende evenement.

Onruststokers, bestaande uit de broers John en Robert, zijn geen gewone feest dj's. Ze hebben zichzelf gekroond tot feestexperts en draaien de legendarische "Rock & Rollator" show. Of je nu een grote feesttent, boerenschuur, drankkeet of clubshow organiseert, deze mannen weten hoe ze een feest moeten bouwen. Van De Paladijns tot Bon Jovi, van Jannes tot de Party Animals, of van Mooi Wark tot Outsiders en de beste piratenklassiekers en Hollandse hits – Onruststokers draaien ze allemaal.

Achtbaan vol interactie en fun

Onruststokers nemen zichzelf absoluut niet serieus. Ze laten zich volledig gaan en slepen je mee in een achtbaan vol interactie en fun. Vergeet stijfjes aan de zijlijn staan; met Onruststokers ben je onderdeel van het feest. Geef ze een groene knuppel of een fles Jägermeister, en ze zijn niet meer te houden. Ben jij klaar voor deze oud naar foute feestexplosie?

Trek je dansschoenen of klompen aan!

Deze feestbeesten zijn nog lang niet uitgeblust. Onruststokers weten als geen ander hoe ze een menigte in beweging moeten brengen. Dus trek je dansschoenen of klompen maar aan, want dit wordt een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Ze weten precies hoe ze de grondvesten van jouw feestlocatie laten schudden, en met hun aanstekelijke muziekkeuze ben je verzekerd van een avond vol plezier en dans.

Onruststokers: Een kijkje in hun feestelijke biografie

Als zelfbenoemde feest dj's zijn John en Robert de drijvende krachten achter Onruststokers. Hun "Rock & Rollator" show staat garant voor een muzikaal spektakel waarbij geen enkel feest onberoerd blijft. Van het draaien van classics tot het inzetten van Hollandse hits, ze weten de juiste snaar te raken bij elk publiek.

Onruststokers zorgen niet alleen voor muzikale hoogtepunten; ze nemen feestvierders mee op een reis vol interactie en ongekend plezier. Of je nu een festival, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, met Onruststokers haal je een dosis feestelijke energie in huis die je gasten nog lang zullen herinneren. Boek vandaag nog de Oud naar Foute Feestexplosie en maak je evenement legendarisch!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma