024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Rein Mercha 

Reinard Dewus (artiestennaam Rein Mercha)  wordt geboren op 27 februari 1963 in de grote stad Den Haag in een woonwagencentrum. Hij groeit op als een echte zigeuner en daar is hij ontzettend trots op. Op jonge leeftijd is hij al de bekende volkszanger op het kamp. Rein houdt daarnaast net zoveel van paarden als van zingen. Ook fokte hij paarden. 

Zijn eerste singles werden in zigeunertaal gezongen en op CD uitgebracht. Daarmee was hij de allereerste ter wereld. Rein doet veel mee aan TV programma’s en maakte in 2013 zijn eigen documentaire die vervolgens in veel filmhuizen gedraaid werd. Ook heeft Rein meegedaan aan het TV programma van Antje Monteiro “Gipsy Girls”.

Rein heeft een unieke en karakteristieke stem waarmee hij iedere keer een geweldig optreden weet neer te zetten. Zijn optredens en stem behoren zeker tot de beste Live-Nederlandse zangers, want zo’n vol overtuigende en unieke stem hebben er maar weinig. Dit is dan ook waar zijn fans gek op zijn! In 2013 doet Rein nog mee aan de bekende serie “Bloed zweet & tranen’ waar hij tweede wordt en zijn eigen schare fans mee wint. 

Hetzelfde jaar bracht hij zijn eerste hit “Hou van mij” uit die in de top 10 kwam te staan. Ook zijn album “Vol Passie & Emotie” werd met volle toeren beluisterd. Boek Rein Mercha bij Lukassen voor jouw feest en het publiek gaat uit zijn dak! Of boek vergelijkbare artiesten zoals Jeffrey Heesen en Frank van Etten. 

Prijs Rein Mercha boeken

Wil je meer weten over de exacte prijzen waarvoor je Rein Mercha kunt boeken? Daar zijn wij heel transparant over. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de prijs. Daarnaast kunnen we je ook vertellen of Rein beschikbaar is op de datum van jouw feest of evenement. Neem contact op en team Lukassen helpt je graag met het boeken van Rein Mercha voor jouw feest of evenement! 

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar alle informatie over Rein Mercha, zijn beschikbaarheid en de kosten? Of zou je graag advies willen van één van onze medewerkers? Voor welke reden je dan ook contact met ons wil opnemen, team Lukassen denkt graag met je mee en voorziet je binnen 1 dag van alle informatie voor het boeken van jouw favoriete artiest. Met ruim 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons aan het juiste adres en zullen wij jouw event of festival tot een groot succes te maken! Meer weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma