024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

Kleine Blonde Marieldel regelt het wel even.

Dat Rob Ronalds de status heeft van “bekende Nederlander” mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met ‘Cooldown Café’ zong hij de hit “Hey Baby”, was hij vast onderdeel van het tv-programma ‘Ab Normaal’ en hij trad op als gastheer in programma’s van Tv Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel”, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feest hit “Haar rode lampie”. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht”, “Wat is het leven toch mooi”, “Op de camping”, “Gloria”, “Ons Frans is vrijgezel”, “Dan ga ik met mijn buurman naar het café”, “Haar naam was Hans”, “Ik hoef niet in het geld te zwemmen”, “Sofie” en Mooiste meisje van de klas.

Voor het carnaval in 2020 lanceert Rob zijn nieuwe feestkraker. Titel van dit onvervalste feestnummer is: “Als er geen bier meer uit de kraan komt”.

Op de bühne is Rob Ronalds een echte feest kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op de kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podium-humor ongeëvenaard.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma