024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1395,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Tamara Tol werd ontdekt door de drummer van BZN Jack Veerman die Tamara en haar nichtje Rosemarie Koning uitnodigden om te zingen in het TV programma Vocaal Centraal. Dat smaakte naar meer en Tamara besloot mee te doen aan De Playbackshow van Henny Huisman waar ze het lied Desperado van Linda Ronstadt vertolkte. Op haar twintigste kreeg ze haar eerste platencontract bij EMI als duo Ben & Tamara waarmee ze met hun eerste single ‘Love is the only way’ gelijk een Top 50 hit scoorde. Het album van Ben & Tamara werd uitgeroepen tot Album van de week bij Radio 2. Na 3 jaar ging Tamara weer solo verder.

Onder leiding van de bekende producer en songwriter Piet Souer bracht Tamara in 2006 haar eerste Nederlandstalige   soloalbum "’Zeg 't met bloemen’ uit. Hiervan verschenen enkele singles die allen een goede notering in de hitparade hebben bereikt. 

Tamara Tol is o.a. regelmatig te zien bij Sterren Muziekfeest op het plein, wat uitgezonden wordt bij Avro/Tros op NPO1. Het tweede solo album van Tamara “Laat ons klinken” werd in 2016 gereleased. Daar verschenen diverse singles van o.a. “Kom, laat de glazen klinken” en “Ik ben gelukkig met jou”.

In 2019 tekende Tamara een nieuw contract met Red Bullet Records, de platenmaatschappij van Willem van Kooten. Het luisterlied Welkom thuis werd in de zomer van 2019 uitgebracht. In 2020 neemt Tamara eigen geschreven repertoire op in de studio van Hans van Vondelen. ‘Het leven is mooi’ is de eerste single die Tamara zelf heeft geschreven en werd 12 juni 2020 uitgebracht.

Doordat Tamara verder ging met componeren van liedjes won ze in oktober 2021 Songplaza Award, als onderdeel van Buma NL. Er word momenteel hard gewerkt aan het derde solo album “Weer terug”. In maart 2023 zal Tamara met haar muziekkanten in diverse theaters te zien zijn  met de show “De mooiste liedjes van toen”. De show bestaande uit prachtige liedjes met mooie teksten en herkenbare melodieën verdienen het om vaker uitgevoerd en gehoord te worden. Liedjes zoals we ze allemaal kennen van artiesten zoals Benny Neijman, Rob de Nijs, Lenny Kuhr, Conny Vandenbos, Willeke Alberti, Rita Hovink, Corry Brokken, Robert Long; ze komen allemaal voorbij in de theatershow De mooiste Liedjes Van Toen.

Wil je graag Tamara Tol boeken? Dat kan makkelijk en betrouwbaar bij artiesten boeken bureau Lukassen. Neem nu contact met ons op.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma