024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2295,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A of M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Henk Bernard

Henk Bernard wist op jonge leeftijd al dat hij zingen leuk vond en zong dan ook vaak mee met de nummers van André Hazes. Hij begon al snel met zingen op feestjes van vrienden, maar durfde eigenlijk nog niet voor een groot publiek op een podium te zingen. Totdat hij in een dronken bui een keer “Ja” had gezegd op een uitnodiging voor het zingen op een Hollandse middag. Na zijn optreden wist hij zeker dat hij verder wilde gaan in de muziekwereld en besloot hij zijn eerste eigen nummer te gaan produceren. Het nummer moest dan ook iets unieks zijn, waarmee hij iedereen mee omver kon blazen. Hij bracht het nummer “Wat is voor mij een dag” uit waarmee hij zelf langs radiostations ging om te vragen of ze het nummer voor hem wilde draaien. Voor hij het wist, werd hij gevraagd om zijn 2e single te produceren! 

In 2009 brengt Henk Bernard zijn eerste debuutalbum uit “Geniet” en al snel werd hij een gewilde Nederlandse zanger. Henk ging door met het maken van muziek en bracht hierna dus nog twee albums uit: “Gewoon echt” en “Met gevoel”. Henk maakte alleen nummers waar een echt gevoel aan zat, dat was zijn passie en inspiratie voor zijn publiek. 

Als je op zoek bent naar een Nederlandstalige artiest die muziek vol gevoel en passie zingt, is Henk Bernard de juiste keuze voor jouw evenement. Boek Henk Bernard via Lukassen! Naast Henk Bernard kun je ook vergelijkbare artiesten bij ons boeken zoals, Emile Hartkamp, Johnny Gold, Henk Wijngaard en nog veel meer! 

Prijs Henk Bernard boeken

Wil je Henk Bernard op jouw evenement uitnodigen, maar wil je graag weten wat het kost om hem te boeken? De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals, de locatie, de gasten en de duur. Neem daarom contact op met Lukassen zodat wij je alle informatie kunnen geven over Henk Bernard boeken. Wij vertellen je graag of hij beschikbaar is op de datum van jouw feest of evenement en wat de exacte prijzen zijn. Bel, mail of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over één van onze artiesten? Of zou je graag advies willen over het boeken van artiesten? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. Met ruim 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons absoluut aan het juiste adres om je feest, evenement of festival tot een groot succes te maken! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma