024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
2 x 60 of 1 x 90 min
Techniek
Op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

BIOGRAFIE LEKKE BAND

Lekke Band boeken is één groot feestfestijn! Deze te gekke rock coverband bestaat uit vier dwaze podiumbeesten. Met invloeden van de BZBWC Experience en Blaas of Glory toveren zij heel het publiek om tot een meezingende en meedansende massa. De vier mannen hebben allemaal maffe namen. DiKKeSnAAr pompt het dikste geluid uit zijn gitaar. Voordat de show begint, staat hij al op het podium en daar komt hij niet meer vanaf. Tilbal stuitert met zijn draadloze basgitaar heel de tent door. Als mensen proberen ‘weg te vluchten’ rent Tilbal met zijn bas naar buiten om de mensen terug in de tent te krijgen. Laars Oelrieg is de drumkoning van Lekke Band. Naast zijn geweldige drumpartijen kan hij ook nog zingen én beheerst hij de toetsen met maar één vinger! Natte Staldeur is de scherp gebekte zanger/entertainer van de band. Met zijn looks, stembereik en dansmoves maakt hij er een super show van.

LEKKE BAND BOEKEN

Lekke Band boeken betekent waanzinnig entertainment met glimmende pakken, foute pruiken, gekke hoedjes en complete onzin. Maar de mannen brengen wel fantastische feestmuziek, rock covers en meezing medleys. De show van Lekke band zorgt ervoor dat het publiek de handen in de lucht gooit en de vloer laat schudden. Van Queen tot André Hazes en van Black Sabbath tot Lee Towers, Lekke Band is pas gelukkig als iedereen meedoet. Lekke Band is geschikt voor grote evenementen, maar ook voor een kleine kroeg. Als u Lekker Band boekt, wordt het dak er hoe dan ook af geblazen en als ze in een tent spelen zorgen ze ervoor dat er een scheur in het tentdoek komt ;)

Lekke Band speelt een aantal waanzinnige feestmedleys, compleet met act, hilarische entrees, grappige goodies, belachelijke attributen met steeds een andere sfeer, stijl en aankleding.

BOEKINGEN VAN LEKKE BAND

Door Lekke Band te boeken, krijg je een band met heel wat jaren ervaring. In 1998 ‘pompte’ zij voor het eerst op een examenfeest. Door het enthousiasme van het publiek wisten de mannen dat ze op de goede weg zaten. Lekke Band is geboren.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma