024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Billy Dans is de onbetwiste grootheid onder tekstschrijvers en componisten van dit moment! Deze altijd stralende, blonde Amsterdammer uit de Jordaan ademt Nederlandstalige muziek en teksten. Met zijn rijke achtergrond, doordrenkt met de klanken van Johnny Jordaan, Willy Alberti, Andre Hazes en Tante Leen, is zijn passie voor muziek simpelweg ongeëvenaard. Hij creëerde de perfecte sfeer in het Amsterdamse café van zijn vader, waar hij regelmatig zijn favoriete muziek liet klinken.

Billy's muziekstijl wordt gekenmerkt door een geweldige mix van genres, waaronder pop, dance en hiphop. Hij heeft al talloze hits op zijn naam staan, zoals 'Frans Duits' van Frans Duijts & Donnie (2021), 'Bieber van de Kroeg' van Mart Hoogkamer & Donnie (2022), 'Paranoia' van Bilal Wahib (2022) en het platina album 'Voor Iedereen' van Tino Martin (2020). Zijn buitengewone succes werd beloond met maar liefst 3 Buma Awards in 2021. Bovendien is een groot deel van de liedjes op het aanstaande album van Tino Martin afkomstig van Billy en zijn team. Bijna dagelijks maakt hij deel uit van diverse schrijfteams voor zowel bekende als opkomende artiesten in de Nederlandse muziekscene. Onlangs werkte hij mee aan de single 'Terugweg' van Snelle. Momenteel werkt hij intensief samen met André Hazes aan een frisse sound voor de comeback van deze legendarische artiest.

Maar dat is nog niet alles! Billy is ook druk bezig met zijn eigen muzikale carrière als artiest. Hij heeft al verschillende singles uitgebracht, waaronder zijn gouden plaat 'Beach Vibe', 'Ibiza', 'Hazes', 'Ontspanje', 'Jongen uit de Stad' en recentelijk 'Svetlana'. Op streamingdiensten is Billy een grote hit, met miljoenen streams en honderdduizenden maandelijkse luisteraars. Hij bouwt gestaag aan zijn eigen imago en verovert razendsnel bekendheid. Zijn energieke live shows bestaan uit een bruisende mix van de beste covers en zijn eigen repertoire, vaak in meeslepende medleys met volop interactie met het publiek.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma