024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1750,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek ALTIJD LARSTIG & ROB GASD’ROP voor een onvergetelijk feest!

Wil je een feest organiseren dat nog lang zal nagalmen? Denk dan aan het boeken van Altijd Larstig & Rob Gasd’rop! Dit dynamische duo staat garant voor een avond vol energie, gekkigheid en onvergetelijke momenten. Lees verder om te ontdekken waarom Altijd Larstig & Rob Gasd’rop de perfecte keuze zijn voor jouw evenement!

Gedonder in de tent: Het verhaal achter ALTIJD LARSTIG & ROB GASD’ROP

Met een frisse wind die uitgegroeid is tot pompende tornado zorgen Altijd Larstig & Rob Gasd’rop wekelijks voor totale escalatie. In polonaises – langer dan de Nederlandse spits – tikken ze shots & pils weg als zoete koek en pomp jij zo lekker dat je nooit meer een lekke band hebt. Met meer dan 10 miljoen streams en verschillende mainstages op hun CV, scheurt dit duo op standje Max Verstappen door de geluidsbarrière. Nooit chique, altijd gezellig, vol gas feest!

Waarom ALTIJD LARSTIG & ROB GASD’ROP boeken?

100% PARTYSTYLE: Next level fissa met een krokant randje: dit rebelse koppel vormt de vaandeldrager van het opkomende PARTYSTYLE genre, de ultieme cross-over tussen feest en hardere stijlen. Energieke edits en verrassende samenwerkingen vormen de fundering waarbij geen enkel genre wordt uitgesloten. Collabs, originals en remixen werden al gemaakt met o.a. FeestDJRuud, René Karst, Raymon Hermans, Bankzitters en Stef Ekkel.

TOP OF THE FEEST: Neerlands grootste evenementen lieten zich al onderdompelen in confetti: X-Qlusive Holland, Defqon.1, Zwarte Cross, Wish Outdoor en meer. Toplocaties als GelreDome, Ziggo Dome en Aquabest worden week in week uit omgedoopt tot mega kroeg. Genoeg ruimte voor gedonder, geen plek voor goed gedrag.

ALTIJD LARSTIG & ROB GASD’ROP boeken voor jouw evenement

Ben je klaar om jouw feest naar een hoger niveau te tillen? Boek dan nu Altijd Larstig & Rob Gasd’rop voor een onvergetelijke ervaring! Neem contact op met Entertainmentbureau Lukassen en wij helpen je graag verder. Maak van jouw evenement een knalfeest met de unieke sound en energie van Altijd Larstig & Rob Gasd’rop!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma